Japanski diplomata izbacio suprugu iz automobila i izbio joj zube

Nagajina supruga tvrdi da su brutalni napadi njenog muža počeli svega mjesec dana nakon što su se vjenčali
2 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2012. 11:05h

Japanski diplomata u San Francisku optužen je za brutalni napad na 27-godišnju suprugu, koju je navodno svakodnevno zlostavljao i mučio udarajući je šaraka, izbijajući joj zube. Osim toga, on je suprugu izbacio iz automobila u pokretu, te nadao je oštrim predmetima.

San Francisco Chronicle piše da je Jošiaki Nagaja (32) uhapšen početkom maja, nakon što je njegova supruga policiji ispričala kako ju je izbacio iz automobila za vrijeme vožnje, a sve zbog manje svađe na parkiralištu ispred supermarketa.

Ona tvrdi da ju je suprug skoro svakodnevno zlostavljao još od januara 2011. godine, odnosno da su brutalni napadi počeli svega mjesec dana nakon što su se vjenčali. Policiji je predala fotografije svake povrede koju joj je zadao.

Nagaja je optužen po 17 tačaka, a pred istražnim sudijom se izjasnio da nije kriv. Već dvije godine radi u San Francisku, a njegovi kolege tvrde da nikada nisu uočili da se neobično ili agresivno ponašao. On još nije suspendovan s posla, već će se to desiti kada dođe zvanična presuda u slučaju.

Bonus video: