Nađeno još pet žrtava brazilskih kanibala

Optuženi su na sudu saopštili da pripadaju kultu koji prima instrukcije od ''glasa'' koji im je naredio da ubijaju žene koje smatra zlim
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.04.2012. 11:20h

Brazilski kanibali koji su uhapšeni zbog sumnji da su ubili i pojeli tijela dvije žene, navodno su ubili još pet ljudi u sjeveroistočnom dijelu zemlje, saopštila je brazilska policija.

Portparol policije Karlos Leite je kazao da sumnjanju da su četiri žene ubijene u brazilskoj saveznoj državi Pernambuko, a jedna u Paraibi. Dodao je da policija ima informacije da je pet žena doživjelo istu sudbinu kao i druge dvije žrtve čiji su ostaci pronađeni prošle sedmice u gradu Garanhuns, prenosi AP.

Žorž i njegova žena Izabel Pires da Silviera (oboje po 51 godinu) i ljubavnica Bruna da Silva (25) uhapšeni su prošle sedmice zbog optužbi da su nakon ubistva dvije žene pojeli dijelove njihovih tijela, a dio mesa iskoristili su za pravljenje empanade (peciva punjena mesom) koje su prodavali komšijama.

Optuženi su na sudu saopštili da pripadaju kultu koji prima instrukcije od ''glasa'' koji im je naredio da ubijaju žene koje smatra zlim.

Bonus video: