Osamu Bin Ladena ubila ženska ljubomora?

Najstarija supruga nije mogla da podnese da Bin Laden sve vrijeme provodi s najmlađom suprugom pa ga je prijavila CIA-i
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.03.2012. 17:27h

Više od pola sata trebalo je pravosudnim policajkama da razdvoje i umire udovice Osame Bin Ladena. Na saslušanju u Abotabadu na kojem je pakistanski sud trebao da donese odluku o produženju ili ukidanju pritvora Bin Ladenovim udovicama koji im je određen do 26. marta ove godine, izbila je žestoka tuča između njegove najmlađe supruge, 27-godišnje Amal Abdulfatah i najstarije, 61-godišnje Khariah Saber.

Do tuče je došlo nakon prepirke i obostranog vrijeđanja jer je najmlađa supruga optužila najstariju da je ona zbog svoje velike ljubomore Bin Ladena izdala Amerikancima. Prema dokumentima pakistanske obavještajne službe, Saber je stupila u kontakt s CIA-om i otkrila im sklonište. Bin Ladenova najstarija žena doslovno je poludjela i nije mogla podnijeti da je Osama zapostavlja provodeći vrijeme isključivo sa svojom najmlađom suprugom.

Nesvakidašnji prizor u sudnici ne samo da je iznenadio nego i šokirao sve prisutne jer čupanje kose, šamari i rvanje na podu nije nešto što se može vidjeti u sudnici islamske zemlje kao što je Pakistan. Sudija nije imao izbora nego da novčano kazni obije žene i da odgodi saslušanje jer, osim šaka, po sudnici su letjele i pogrdne riječi iako obije žene znaju da je njihovo izgovaranje u islamu grijeh.

Bonus video: