Anonimusi prijete Izraelu "vladavinom terora"

Međunarodna hakerska grupa Anonimusi objavila je sinoć video snimak na Jutjubu, zaprijetivši "vladavinom terora" Izraelu, koji je optužila za "zločine protiv čovječnosti".
0 komentar(a)
Anonimusi, Foto: Reuters
Anonimusi, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.02.2012. 16:23h

Izraelski mediji navode da je to najnovija runda u sajber ratu između propalestinskih i proizraelskih hakera, koji je počeo početkom januara, kada je jedan saudijski haker objavio desetine hiljada brojeva izraelskih kreditnih kartica na internetu.

U najnovijoj poruci Anonimusi su optužili Izrael zbog nehumanog načina na koji tretira Palestince.

"Medijskom obmanom i političkim mitom osvojili ste simpatije mnogih. Tvrdite da ste demokrate, ipak u stvarnosti to je daleko od istine. U stvari, vaš jedini cilj je bolji život za neke odabrane dok nemarno gazite slobode masa", navodi se u poruci.

Pominje se i mogućnost izraelskog udara na Iran uz upozorenje da je Izrael "preduzeo korake da osigura nuklearni holokaust" i da se neće dozvoliti da "napadne suverenu zemlju na osnovu kampanje prepune laži".

Prijeti se krstaškim ratom protiv Izraela u tri koraka, od kojih će prvi biti sistematsko uklanjanje Izraela sa interneta.

Treba napomenuti da ova grupa nije uspjela da ostvari sve ranije prijetnje. Nije nanijeta nikava šteta vebsajtu parlamenta, iako se i time prijetilo.

Bonus video: