Kinezi jedu pse - i gaze malu djecu

Kamera u gradu Wenzhou, zabilježila je 9. decembra porodicu koja se sa petogodišnjom djevojčicom na ulici malo prepire oko odlaska u vrtić
103 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.12.2011. 17:47h

Samo dva mjeseca nakon što je svijet šokiran vijestima da je jedan vozač u Kini, ne osvrćući se, pregazio dijete Jue Juem, koje je kasnije podleglo povredama, dogodilo se još jedno gaženje, srećom sa drugačijim ishodom.

Kamera u gradu Wenzhou, zabilježila je 9. decembra porodicu koja se sa petogodišnjom djevojčicom na ulici malo prepire oko odlaska u vrtić.

Nakon što djevojčica odbija da se pomjeri s mjesta, majka je ostavlja nasred ulice i odlazi, vjerovatno se nadajući da će se dijete predomisliti i poći za njom.

Nedugo zatim, kako se vidi na snimku, prema dijelu ulice gdje se nalazi djevojčica, krenuo je terenac i vozač je, kao da ne vidi djevojčicu, prešao preko nje.

Majka je tek tada reagovala i panično se vratila nazad, panika je uhvatila i vozača, i počeli su dozivati pomoć.

Za razliku od nesreće koja se desila 13. oktobra u Fošanu, u pokrajini Guandong, kada je kombi udario dijete koje mu je išlo u susret, te se vratio unazad, ponovo gazeći preko nje, nakon čega niko od 18 ljudi koji su tuda prošli nije reagovao, djevojčica u Wenzhou je imala sreće.

Nakon što su vozač i majka djevojčice pozvali pomoć, prišlo im je 16 ljudi, voljnih da pomogne da izvuku dijete ispod automobila. Djevojčica je prošla sa lakšim povredama.

Galerija

Bonus video: