Kluni nije bio na bunga zabavama, ali je vidio sobu koju je Silviju poklonio Putin

Amerikanac je tako demantovao glasine koje je pokrenula Rubi, prostitutka koja tvrdi da se na jednoj od žurki zabavljao i Kluni
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.10.2011. 19:12h

Džordž Kluni nije bio na Berluskonijevim bunga bunga žurkama i rado će svjedočiti u korist italijanskog premijera, rekao je slavni glumac nakon što ga je Berluskonijeva odbrana pozvala kao svjedoka u sudskom procesu koji prvog čovjeka italijanske Vlade tereti da je učestvovao u maloljetničkoj prostituciji.

"Sreo sam se sa Berluskonijem, ali samo kako bih ispitao mogućnost da njihovim helikopterima pomognemo da se riješi humanitarna kriza u Sudanu", rekao je Kluni.

Amerikanac je tako demantovao glasine koje je pokrenula Rubi, prostitutka koja tvrdi da se na jednoj od žurki zabavljao i Kluni.

Iako tvrdi da nije prisustvovao orgijama, glumac je ipak posjetio sobu talijanskog premijera.

"Odveo me u svoju spavaću sobu i pokazao mi je krevete koje mu je poklonio Vladimir Putin. Iako sam u posjetu kod Berluskonija stigao da bismo riješili neke ozbiljne probleme, italijanski premijer je bio više zainteresovan za druženje. Bilo je to zadivljujuće veče", kazao je Kluni za Time magazin.

Glumac je bio pozvan na parti, ali je, kako kaže, poziv odbio.

Bonus video: