Dječaka zarobio automat za plišane igračke

Dijete se provuklo kroz otvor kroz koji ispadaju plaćene igračke i zaigran, nimalo se nije sjekirao što nema mame, sve dok oko automata nisu počeli da se okupljaji ljudi
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2011. 08:56h

Pogled na masu plišanih igračaka u automatu u tržnom centru u mjestu Karvina na istoku Češke toliko je očarao jednog dvoipogodišnjeg dječaka, da je iskoristio nepažnju majke i uvukao se u carstvo igračaka, ali iz automata su morali da ga vade vatrogasci.

Dijete se provuklo kroz otvor kroz koji ispadaju plaćene igračke i zaigran, nimalo se nije sjekirao što nema mame, sve dok oko automata nisu počeli da se okupljaji ljudi.

Tada se rasplakao, a obezbjeđenje i šokirana majka pozvali su vatrogasce da pažljivo razbiju staklo i izvuku dijete koje je zarobio automat.

"Majka je tvrdila da samo na trenutak nije pazila na dijete. Maleni je počeo da plače tako da obezbjeđenje nije čekalo i pozvalo je vatrogasce", kazao je za današnju Mladu frontu Dnes portparol lokalne policije Vaclav Ožana.

Slučajem se bavi policija zbog nepažnje majke, a takođe zato što će ona morati da plati štetu na automatu i razbijeno staklo.

Bonus video: