Tijelo dječaka (10) u stanju raspadanja nađeno u gepeku auta njegovog oca

Osim što je obolio od celebralne paralize, dječak je bio i slijep i hranio se na cijevčicu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.04.2011. 20:30h

Roditelji 10-godišnjeg dječaka oboljelog od celebralne paralize uhapšeni su nakon što je policija u prtljažniku njihovog automobila pronašla tijelo dječaka u stanju raspadanja.

Džefri Singer (45) i Tina Luiz Madrid (41) iz Pasadene su ispitivani u policiji, ali zbog stanja njegovog tijela još nije jasno kako je njihov sin Džonatan umro, piše Daily Mail.

Dječakov stric je, zabrinut za dječakovo zdravlje, prijavio slučaj i tražio od policije da provjeri šta je sa Džonatanom. Osim što je obolio od celebralne paralize, dječak je bio i slijep i hranio se na cijevčicu.

Kada je policija došla u njihovu kuću, dječakova majka je rekla da je sve u redu i da je Džonatan sa ocem.

Džefri Singer je pošao do kuće svoga oca u Hjuston i, kako navodi kasnije policija, rekao mu da se dječaku nešto loše dogodilo, te da misli da je Džonatan ubijen. Tada je Singer stariji pozvao policiju.

Kada su stigli, Džefri je dopustio pretres njegovog auta, iz kojeg se širio neprijatan miris. Nakon detaljne pretrage, policija je otkrila dječakovo tijelo, u jednoj kutiji, gepeku.

Singer je optužen za nanošenje povreda, a njegova žena za zlostavljanje dječaka. Čeka se nalaz obdukcije koji bi trebalo da otkrije i uzrok smrti.

Šef policije u Pasadeni, Bud Korbet rekao je kako je Džefri izjavio da je za Džonatanovu smrt odgovoran njegov otac. Komšije su šokirane viješću o smrti dječaka.

"Jadno dijete. Nije to zaslužio".

Par ima i kćerku od 15 godina, koja je sa rođacima.

Džefrijev advokat je rekao kako njegov klijent nije krivično odgovoran za smrt svog sina, te da će to sigurno biti dokazano nakon izvještaja patologa.

Singer je radio na održavanju u jednoj bolnici. Njegova žena je nezaposlena.

Bonus video: