DUBOKO JE ZABRINJAVAJU STVARI U ZEMLJI

Hilari odustala: Ne kandidujem se

"Nigdje ne idem. Nastaviću da radim, govorim i zalažem se za ono u šta vjerujem", poručila je Klinton, koja je kao kandidat demokrata izgubila na predsjedničkim izborima 2016. godine od Donalda Trampa
1507 pregleda 3 komentar(a)
Hilari Klinton, Foto: Reuters
Hilari Klinton, Foto: Reuters

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton rekla je da se neće kandidovati za predsjednika sledeće godine, ali je poručila da se ne povlači iz politike.

Klinton je u intervjuu koji je objavila njujorška tv stanica News 12 rekla da ne planira novu kampanju, ali da to ne znači da se povlači iz politike.

"Nigdje ne idem. Nastaviću da radim, govorim i zalažem se za ono u šta vjerujem", poručila je Klinton, koja je kao kandidat demokrata izgubila na predsjedničkim izborima 2016. godine od Donalda Trampa.

Klintonova je istakla da je duboko zabrinjavaju stvari koje se dešavaju u zemlji.

Kako prenosi AP, Klintonova je navela da je razgovarala sa nekoliko demokratskih kandidata koji se nadmeću za nominaciju i da im je rekla da ništa ne uzimaju zdravo za gotovo, iako postoji duga lista pravih problema i neispunjenih obećanja Trampove administracije.

CNN je u januaru, pozivajući se na tri izvora, objavio da Hilari Klinton nije zatvorila vrata ambicijama da još jednom pokuša da se kandiduje za predsjednika.

Preporučujemo za Vas