SAD: Policajka htjela da naruči ubistvo muža i djevojčice

Navodno je cijelu zimu planirala ubistva i plaćenom je ubiici navela tačne detalje o tome kako ona treba da budu izvršena
931 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pixabay
Ilustracija, Foto: Pixabay

Policajka Valeri Sinsineli platila je 7.000 dolara plaćenom ubici kako bi naručila ubistvo svog muža i kćerke svog sadašnjeg partnera, piše Njujork tajms.

Isaja Karvaljo mlađi je prije pet mjeseci zatražio razvod od svoje supruge Valeri i smatrao kako će se stvar uskoro riješiti i da će dobiti potvrdu za razvod braka kada mu je policija 17. maja pokucala na vrata i obavijestila ga da je njegova supruga, policajka Sinsineli, majka dvoje djece, naručila njegovo ubistvo i ubistvo kćerke svog sadašnjeg partnera.

Navodno je cijelu zimu planirala ubistva i plaćenom je ubiici navela tačne detalje o tome kako ona treba da budu izvršena, prenosi Indeks.

Nagovarala partnera na ubistvo sopstvene kćerke

Prema sudskoj dokumentaciji, Sinsineli je planirala da smrt njenog supruga izgleda kao posljedica pljačke, a kćerku njenog partnera ubojica je trebalo da pregazi blizu njene škole. Prema optužnici, nagovorila je svog partnera da nađe plaćenog ubicu koji bi ubio njenog muža i njegovu kćerku, ali se u jednom trenutku predomislio i o svemu obavijestio FBI.

Sinsineli se pridružila policiji 2007. godine. Radila je u Njujorku do 2017. u 106. policijskoj stanici u Kvinsu na Odjeljenju za nasilje u porodici, a 2017. je smijenjena s dužnosti zbog nedozvoljenog davanja informacija i premještena u jedinicu koja prati nadzorne kamere u stambenim naseljima. Nije joj više bilo dopušteno da nosi pištolj.

Bonus video: