Sara Senders napušta Bijelu kuću

"Nakon tri i po godine, naša predivna Sara Hakabi Senders otići će iz Bijele kuće do kraja mjeseca i vraća se u svoj Arkanzas", napisao je Donald Tramp na Tviteru
1574 pregleda 0 komentar(a)
Tramp i Senders, Foto: Reuters
Tramp i Senders, Foto: Reuters

Portparolka Bijele kuće Sara Senders otići će sa tog položaja do kraja mjeseca, objavio je večeras američki predsjednik Donald Tramp.

Sara Senders važi za jednog od Trampovih najbližih saradnika i nekoliko članova Trampove administracije, koji su od početka njegovog mandata sa njim, prenosi AP.

"Nakon tri i po godine, naša predivna Sara Hakabi Senders otići će iz Bijele kuće do kraja mjeseca i vraća se u svoj Arkanzas", napisao je Donald Tramp na Tviteru.

Tramp je nagovijestio da bi ona mogla da bude guverner Arkanzasa.

"Bila bi fantastična", napisao je američki predsjednik.

Agencija navodi da Sendersova od marta ove godine nije držala klasične konferencije za novinare, a dovodi se u pitanje i njen kredibilitet, budući da je specijalni izaslanik Robert Maler, tokom istrage o miješanju Rusije u predsjedničke izbore, ispitao i Sendersovu, koja je tom prilikom napravila "neosnovanu tvrdnju o agentima FBI" kako bi podržala Trampa i njegovu odluku da otpusti direktora FBI Džejmsa Komija 2017. godine.

Bonus video: