"SMIJEŠTAJU MI ZLI LJUDI"

Bivša mis Perua umješana u šverc droge sa srpskim bokserom?

Povezuju je sa Cufajem, porijeklom sa Kosova, koji se sumnjiči da je prije dvije godine pokušao da u metalnim kontejnerima sa šparglom prokrijumčari više od dvije tone kokaina, koja je iz Perua trebalo da stigne u Belgiju
13784 pregleda 0 komentar(a)
Kamilia Kanikoba, Foto: Twitter
Kamilia Kanikoba, Foto: Twitter

Peruanski list Republika piše o bivšoj mis Kamili Kanikobi, dovedenoj u vezu sa srpskim državljaninom Davidom Cufajem osumnjičenim za krijumčarenje narkotika, prenosi Tanjug.

Slike Kanikobe i Cufaja objavljene su u martu ove godine, a bivša mis je demantovala bilo kakvu vezu sa njim, navodeći da joj "smještaju zli ljudi" prenosi Republika.

Kanikoba je bila uključena i u skandal početkom ove godine, kada je na društvenim mrežama postavila fotografije na kojima je mis Perua Anjela Grados Meza pijana, što je zabranjeno pravilima, nakon čega joj je oduzeta titula.

 Od tada je povezuju sa Cufajem, porijeklom sa Kosova, koji se sumnjiči da je prije dvije godine pokušao da u metalnim kontejnerima sa šparglom prokrijumčari više od dvije tone kokaina, koja je iz Perua trebalo da stigne u Belgiju.

Iako su svi dokazi ukazivali na njega, on je pušten na slobodu, a peruanski list ga označava kao vođu kriminalne organizacije.

Preporučujemo za Vas