Na šokantnu objavu i šokantna reakcija

Muzej Madam Tiso odvojio Hari i Megan od ostatka kraljevske porodice

"Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice", rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis
3171 pregleda 0 komentar(a)
Megan, vojvotkinja od Saseksa i princ Hari, Foto: AP, AP
Megan, vojvotkinja od Saseksa i princ Hari, Foto: AP, AP

Na šokantnu objavu i šokantna reakcija. Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gdje je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti sveta, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i njegovu suprugu Megan od ostale kraljevske porodice poslije njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

Ako je vjerovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želio da ta neizvjesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej "Madam Tiso" je izabrao da odmah djeluje i da odrazi taj veliki poremećaj. 

"Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice", rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis. 

On je dodao da će te dvije ličnosti koje su medju najpopularnijim "naravno ostati medju važnim eksponatima" muzeja, i da "Madam Tiso" sa pažnjom prati šta će im donijeti buduće životno "poglavlje".

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su juče da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takodje su naveli da dio godine žele da provode u Severnoj Americi.

Preporučujemo za Vas