Tramp Demokratama u Nevadi: Pazite se Rusije, Rusije, Rusije

Tramp je na Tviteru ironično prokomentarisao pisanje medija da Moskva navodno pokušava da pomogne kandidatu za demokratsku nominaciju na predsjedničkim izborima u SAD Berniju Sandersu u njegovoj kampanji.
2857 pregleda 3 komentar(a)
Tramp, Foto: BETA/AP
Tramp, Foto: BETA/AP

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp poručio je demokratama u saveznoj američkoj državi Nevadi, koji glasaju za kandidate te stranke na predsjedničkim izborima, da se paze "Rusije, Rusije, Rusije".

Tramp je na Tviteru na taj način ironično prokomentarisao pisanje medija da Moskva navodno pokušava da pomogne kandidatu za demokratsku nominaciju na predsjedničkim izborima u SAD Berniju Sandersu u njegovoj kampanji.

"Demokrate u Velikoj državi Nevada koju ću, zbog ekonomije, radnih mjesta, vojske i veterana, osvojiti u novembru, pazite se Rusije, Rusije, Rusije", naveo je Tramp na Tviteru.

Predsjednika SAD je dodao da, prema navodima Adama Šifa, kojeg je nazvao "korumpiranim političarem", Rusija pokušava da progura "ludog Bernija Sandersa" da pobijedi.

Senator Berni Sanders učvrstio je status favorita u trci za demokratsku predsjedničku nominaciju pošto je pobjedio na kokusima u Nevadi, prenosi Glas Amerike.

Bonus video: