FBI ima snimak Trampa u kojem govori o isplati novca bivšoj manekenki Plejboja

Snimak jeFBI koji zaplijenio u aprilu prilikom pretresa kancelarije bivšeg Trampovog advokata Majkla Koena
3 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.07.2018. 22:25h

Bivši advokat američkog predsjednika Donalda Trampa tajno je snimio razgovor njih dvojice u kojem tadašnji kandidat za šefa države govori o potencijalnoj isplati novca nekadašnjoj manekenki Plejboja Karen Mekdugal, rekli su danas izvori upoznati s istragom protiv advokata.

Mekdugal, koja je kazala da je imala aferu s Trampom, taj novac nikada nije isplaćen, rekao je danas Trampov advokat Rudi Đulijani i dodao da snimak pokazuje da predsjednik SAD nije učinio ništa loše, prenosi Asošiejted pres.

Snimak je sada u posjedu Federalnog istražnog biroa (FBI) koji ga je zaplijenio u aprilu prilikom pretresa kancelarije bivšeg Trampovog advokata Majkla Koena (Cohen).

Koen je snimio razgovor koji je s Trampom vodio dva mjeseca pred izbore 2016. godine, rekao je za Asošiejted pres izvor upoznat s istragom FBI protiv Koena.

Snimljeni razgovor Trampa i Koena uslijedio je nekoliko nedjelja pošto je kompanija Ameriken midija (American Media), na čijem je čelu Trampov prijatelj Dejvid Peker, postigla dogovor s Mekdugal da joj plati 150.000 dolara za priču o aferi iz 2006. godine.

Ta priča nikad nije objavljena, a Tramp negira da je uopšte imao aferu s Mekdugal.

Preporučujemo za Vas