Izrael protjeruje sina američke milijarderke zbog kršenja propisa o karantinu

Izrael je zabranio ulazak onima koji nisu građani te zemlje u martu u nastojanju da zaustavi širenje zaraze koronavirusom

559 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Izrael je odlučio da protjera sina američke milijarderke, Šeri Redston, predsjednice Nešenel amjuzmenta (National Amusement) u sklopu kojeg posluju Viakom i Si-Bi-Es (Viacom i CBS), jer je prekršio pravila o karantinu uvedena zbog zaraze koronavirusom, posjetivši tajno svoju djevojku manekenku.

Izraelska uprava za stanovništvo i imigraciju sinoć je saopštila da je Brendonu Korfu dala izuzetnu dozvolu da uđe u zemlju u petak da bi posjetio svog brata na odsluženju vojnog roka.

Kako je navedeno, Korf je "prekršio naredbe o izolaciji od momenta kada je ušao u zemlju i sastao se sa svojom izraelskom partnerkom" i "ostao sa njom u istom stanu".

Zato mu je naređeno da odmah napusti Izrael.

U saopštenju se ne navodi ime njegove partnerke, ali izraelski mediji izvještavaju da se Korf zabavlja sa 18-godišnjakinjom, Jael Šelbia, koja takođe služi vojni rok.

Izrael je zabranio ulazak onima koji nisu građani te zemlje u martu u nastojanju da zaustavi širenje zaraze koronavirusom.

Svi građani koji se vraćaju u zemlju moraju biti u karantinu dvije sedmice.

Zamjenik direktora Ministarstva zdravlja se prošle nedjelje našao na udaru kritika kada je oslobodio izraelskog milijardera Tedija Sagija obaveze o izolaciji.

Sagi je potom viđen na jednoj zabavi sa poznatim izraelskim ličnostima.

Bonus video: