Tramp: Nisam samo pametan, ja sam genije

Kontroverzna knjiga autora Majkla Volfa već je postala bestseler iako je objavljena u petak, a u njoj je Tramp opisan kao lažov i nespreman za pobjedu na prošlogodišnjim izborima, između ostalog
64 pregleda 1 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.01.2018. 15:03h

Predsjednik SAD Donald Tramp opisao je sebe kao "veoma stabilnog genija", nakon objavljivanja kontroverzne knjige "Vatra i bijes: Unutar Trampove Bijele kuće", piše Tanjug.

"Zapravo, cijelog života moja najbolji aduti su bili mentalna stabilnost i to što sam, ono, veoma pametan. Krenuo sam od veoma uspješnog biznismena do TV zvijezde i do predsjednika SAD (iz prvog pokušaja). Mislim da me to opisuje ne kao pametnog, već kao genija...i to veoma stabilnog genija!", napisao je Tramp na Tviteru.

Kontroverzna knjiga autora Majkla Volfa već je postala bestseler iako je objavljena u petak, a u njoj je Tramp opisan kao lažov i nespreman za pobjedu na prošlogodišnjim izborima, između ostalog, piše Rojters.

Državni sekretar SAD Reks Tilerson rekao je u intervjuu za CNN da nikada nije dovodio u pitanje mentalno zdravlje predsjednika SAD Donalda Trampa.

"Nikada nisam dovodio u pitanje njegovo mentalno zdravlje. Nemam razloga da to dovodim u pitanje", rekao je TIlerson za CNN, demantujući navode iz kontroverzne knjige "Vatra i bijes: Unutar Trampove Bijele kuće", autora Majka Volfa, da su Tilerson i još neki visoki funkcioneri dovodili u pitanje intelektualne sposobnosti američkog predsjednika.

Bonus video: