Novi detalji knjige o Trampu: Melanija spavala u drugoj sobi, danima se nisu ni viđali

U knjizi "Vatra i bijes: U Trampovoj Bijeloj kući" autor tvrdi kako su Donald i Melanija provodili vrlo malo vremena zajedno, a prva dama nikada nije znala gdje joj je suprug prije nego je postao predsjednik
171 pregleda 2 komentar(a)
Melanija Tramp, Foto: Reuters
Melanija Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.01.2018. 18:43h

Nova knjiga Majkla Vulfa o predsjedniku SAD Donaldu Trampu otkrila je kako je trenutno najpoznatiji američki bračni par živio prije selidbe u Bijelu kuću. Spavali su i živjeli odvojeno, a znalo je proći i nekoliko dana da se uopšte ne vide u "Trampovom tornju".

U knjizi "Vatra i bijes: U Trampovoj Bijeloj kući" autor tvrdi kako su Donald i Melanija provodili vrlo malo vremena zajedno, a prva dama nikada nije znala gdje joj je suprug prije nego je postao predsjednik, piše Klix.ba.

Melanija nije znala mnogo o Trampovom poslovnom carstvu i glumila je lažni interes o tome. S druge strane, Donald je u razgovorima Melaniju spominjao po izgledu i oslovljavao kao trofejnu ženu pred ljudima. Takođe, rijetko je bio prisutan u životu svog 12-godišnjeg sina Barona.

Autor navodi i kako se Melanija brinula da će izbor Donalda za predsjednika uništiti život koji je gradila, a u kojem se fokusirala na odgajanje Barona. Plan je bio da Donald pobijedi porazom na izborima. Bio bi neizmjerno popularan, a njegova kćerka Ivanka i njen suprug Džared Kušner je zbog kampanje koju su radili za njega trebalo da budu međunarodni "selebritiji". Plan je bio da pokrenu TV mrežu.

Tokom inauguracije, tvrdi Volf, Melanija se suzdržavala da ne zaplače, jer nije željela takav život. Ovome ide u prilog i to što je Melanija odložila preseljenje u Bijelu kuću dok njen sin nije završio školu. Sada sporadično učestvuje u događajima na kojima se prva dama SAD-a treba pojaviti. I u Bijeloj kući navodno spavaju u odvojenim sobama.

Tramp je negirao sve tvrdnje, kao i Bijela kuća, navodeći da je knjiga puna laži i dezinformacija.

Bonus video: