Imate li problema sa Guglovim aplikacijama?

Do prekida rada je, kako navodi BBC došlo nešto prije podna po britanskom vremenu (13 časova po srednjeevropskom), tako što je prilikom posjete Guglovim sajtovima javljano da je došlo do greške na serveru

5464 pregleda 30 reakcija 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Korisnici širom svijeta danas su imali probleme pri pristupu Guglovim aplikacijama, piše BBC.

Nešto prije podna po britanskom vremenu (13 časova po našem vremenu) serveri u Velikoj Britaniji počeli su da prijavljuju greške pri posjeti.

Širom svijeta problema ima sa Guglom, Gugl drajvom, Androidovim Plej storom, Mapama i drugim aplikacijama i platformama.

Do prekida rada je, kako navodi BBC došlo nešto prije podna po britanskom vremenu (13 časova po srednjeevropskom), tako što je prilikom posjete Guglovim sajtovima javljano da je došlo do greške na serveru.

Radio televizija Srbije (RTS) prenosi da je prema podacima sajta Down Detector, više od 12.000 korisnika Jutjuba prijavilo probleme samo sa ovom aplikacijom.

Iz kompanije je saopšteno da su svjesni problema sa Džimejlom sa kojim se suočava većina korisnika i da će uskoro objaviti nove podatke o tome kada se očekuje rješavanje problema.

Guglov pretraživač je sve vrijeme bio u funkciji.

Bonus video: