Kalifornija: Zaposleni upao u advokatsku firmu, pucao na dvije osobe, pa u sebe

"Kada je policija stigla na mesto napada, našla je napadača i jednog muškarca mrtve dok se drugi ranjeni čovjek sam odvezao u bolnicu i u stabilnom je stanju", rekao je predstavnik policije Long Biča Bred Džonson na konferenciji za medije
51 pregleda 1 komentar(a)
Kalifornija, pucnjava, Foto: Beta-AP
Kalifornija, pucnjava, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 30.12.2017. 09:04h

Dva muškarca su ubijena a jedan ranjen u incidentu u južnom dijelu američke države Kaliforniji u kome je zaposleni jedne advokatske firme upao u njene prostorije i pucao na prisutne i zatim na sebe, javila je policija.

Čovek je juče ušao u advokatsku kancelariju gdje je radio u južnoj Kaliforniji i pucao na dva muškarca prije nego što je pucao u sebe, navela je policija.

"Kada je policija stigla na mesto napada, našla je napadača i jednog muškarca mrtve dok se drugi ranjeni čovjek sam odvezao u bolnicu i u stabilnom je stanju", rekao je predstavnik policije Long Biča Bred Džonson na konferenciji za medije.

Policija nije otvarala vatru, rekao je Džonson. On je dodao da je specijalni tim pretražio cijelu zgradu i da nisu nađene druge žrtve.

Još se ne zna motiv napadača, ali vlasti su navele da se ovdje ne radi o napadaču koji pokušava da ubije što više može ljudi.

Džonson je rekao da se ovaj incident karakteriše kao "nasilje na radnom mjestu".

Zgrada gdje se dogodio incident nalazi se u imućnom kvartu u Long Biču i u njoj su smještene tri advokatske kancelarije. Policija nije navela u kojoj od njih se desio napad.

Bonus video: