Bivši direktor Trampove kampanje optužen za seksualno uznemiravanje

"Nosila sam komplet, pantalone i srebrnu jaknu. Poslije fotografisanja snažno me je udario po zadnjici. Bilo je potpuno ponižavajuće i šokantno", rekla je ona i dodala da mu je zaprijetila da će ga tužiti ali da joj je odgovorio: "Možeš slobodno, radim za privatni sektor" i zalupio joj vrata
1 komentar(a)
Džoj Vila, Foto: Facebook
Džoj Vila, Foto: Facebook
Ažurirano: 23.12.2017. 18:10h

Jedna pjevačica optužila je bivšeg direktora izborne kampanje američkog predsjednika da ju je seksualno uznemiravao jer je udario u zadnjicu tokom proslave u hotelu Donalda Trampa u novembru ove godine u Vašingtonu, prenio je američki sajt Politiko.

Džoj Vila, koja je podržala Trampa i nosila tijesnu haljinu sa natpisom "Učinimo Ameriku ponovo velikom" (Make America Great Again) na ovogodišnjoj dodeli nagrada Gremi, rekla je da ju je Kori Levandovski poslije fotografisanja udario šakom po zadnjici. To se dogodilo na proslavi prve godišnjice od Trampove funkcije.

"Nosila sam komplet, pantalone i srebrnu jaknu. Poslije fotografisanja snažno me je udario po zadnjici. Bilo je potpuno ponižavajuće i šokantno", rekla je ona i dodala da mu je zaprijetila da će ga tužiti ali da joj je odgovorio: "Možeš slobodno, radim za privatni sektor" i zalupio joj vrata.

Levandovski je izbačen iz Trampovog predizbornog tima poslije optužbe jedne novinarke da ju je grubo uhvatio za ruku kako bi je spriječio da postavi pitanje Trampu na jednom predizbornom skupu.

Pjevačica je rekla da do sada nije ništa govorila jer je strahovala od uticaja Levandovskog i njegovog odnosa s američkim predsjednikom.

Bonus video: