Tramp: Klinton lagala i ništa joj se nije desilo, Flin slagao i uništili su mu život

Rojters navodi da Tramp nije pružio dokaze svojih optužbi protiv Hilari Klinton
0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.12.2017. 17:20h

Predsjednik SAD Donald Tramp stao je u odbranu svog bivšeg savjetnika za nacionalnu bezbjednost Majkla Flina, rekavši da nije fer što su mu uništili život jer je slagao u izjavi za Federalni istražni biro, dok je, kako kaže, "Hilari Klinton lagala mnogo puta i ništa joj se nije desilo", prenosi Tanjug.

"Osjećam se grozno zbog Flina. Hilari Klinton je 4. jula otišla u FBI. Nije bila ni pod zakletvom. To je najnevjerovatnija stvar koju je iko ikad vidio. Lagala je mnogo puta i ništa joj se nije dogodilo. Flin je slagao i uništili su mu život. Baš nije u redu", rekao je Donald Tramp novinarima u Bijeloj kući, prenosi Rojters.

Britanska agencija navodi da Tramp nije pružio dokaze svojih optužbi protiv Hilari Klinton.

Klintonova je jula 2016. godine odgovarala na pitanja u vezi sa korišćenjem privatnog servera za povjerljive vladine mejlove, dok je bila državna sekretarka.

Flin je u petak priznao da je lagao FBI oko svojih susreta sa tadašnjim ruskim ambasadorom u SAD Sergejom Kisljakom i pristao da pomogne u istrazi o mogućem ruskom miješanju u američke izbore 2016. godine, specijalnog savjetnika Roberta Milera.

Moskva je u više navrata demantovala da se miješala u izbore.

Bonus video: