Netfliks pokreće "Squid Game" rijaliti

"Squid Game" prati takmičare koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koje će im promijeniti život

1562 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Netfliksova najgledanija serija neće više biti samo fikcija. Striming servis odobrio je snimanje "najvećeg rijaliti takmičenja u istoriji" pod imenom "Squid Game: Izazov".

Za razliku od serije, u kojoj se igra na život i smrt, najgora sudbina koja može dočekati 456 igrača u ovom takmičenju biće odlazak kući bez glavne nagrade od 4,56 miliona dolara za koju Netfliks tvrdi da je najveća nagrada u istoriji rijaliti televizije, prenosi N1.

"Squid Game" je, nakon što je prvi put prikazana u septembru 2021, postala Netfliksova najgledanija serija, a prati takmičare koji igraju dječje igrice kako bi dobili šansu za osvajanje velikih svota novca koje će im promijeniti život.

Prva sezona drži rekord za najgledaniju Netfliksovu seriju svih vremena, a u prvih 28 dana prikazivanja pogledano je ukupno 1,65 milijardi sati serije, navode iz Netfliksa.

U rijaliti takmičenju će kroz 10 epizoda igrači prolaziti igre iz originalne serije, ali i neke novoosmišljene.

Netfliksov rijaliti šou snimaće se u Ujedinjenom Kraljevstvu i za početak će uključivati samo engleske govornike. Ova najava došla je par dana nakon što je potvrđena druga sezona originalne serije.

Bonus video: