Masovna pucnjava u Klivlendu: Ranjeno najmanje devet osoba

"Preliminarne informacije pokazuju da je osumnjičeni otvorio vatru prema grupi ljudi, a zatim pobjegao sa lica mjesta", navela je Dženifer Ćaćia, portparolka odeljenja policije Klivlenda u saopštenju

9404 pregleda 2 komentar(a)
Policija na mjestu događaja, Foto: Screenshot/Youtube
Policija na mjestu događaja, Foto: Screenshot/Youtube

Najmanje devet osoba zadobilo je prostrelne rane u masovnoj pucnjavi u američkom gradu Klivlendu rano ujutru, saopštila je policija, prenosi CNN.

"Nije prijavljen nijedan smrtni slučaj", rekla je Dženifer Ćaćia, portparolka odeljenja policije Klivlenda.

"Preliminarne informacije pokazuju da je osumnjičeni otvorio vatru prema grupi ljudi, a zatim pobjegao sa lica mjesta", navela je Ćaćia u saopštenju.

CNN navodi da su policajci već bili u zoni radeći na sedmičnim detaljima kada su oko 2:30 ujutru odgovorili na izvještaj o više upucanih ljudi, navodi se u saopštenju.

Policija je "brzo stigla" i na licu mjesta pružila medicinsku pomoć.

"Istražitelji su u procesu pregleda dokaza i video snimka, kao i intervjuisanja žrtava u medicinskom centru MetroHealth", navodi se u izjavi Ćaćie, dodajući da dodatne informacije nijesu odmah dostupne.

CNN navodi da je ova pucnjava samo najnoviji primjer američke borbe sa nasiljem iz vatrenog oružja, pošto se masovne pucnjave nastavljaju uglavnom bez ublažavanja.

Bonus video: