SAD: Policija tvrdi da je žena pokušala da unajmi plaćenog ubicu da ubije njenog trogodišnjeg sina

Istražitelji su rekli da ih je u utorak kontaktirao čovjek koji vodi lažnu veb stranicu za unajmljivanje ubica da prijavi da ga je žena kontaktirala kako bi dogovorila ubistvo maloljetnog djeteta

16527 pregleda 3 komentar(a)
Jasmina Paez, osumnjičena za zločin, Foto: Printscreen YouTube
Jasmina Paez, osumnjičena za zločin, Foto: Printscreen YouTube

Žena se nalazi u pritvoru nakon što je navodno pokušala da unajmi ubicu ove nedelje da ubije njenog trogodišnjeg sina, prema izvještaju policije Majamija Dejda.

Jazmin Paez, (18) iz Majamija, optužena je za prvostepeno nagovaranje na ubistvo i trećestepeno korišćenje komunikacionog uređaja u nezakonite svrhe, pokazuju sudski dokumenti, prenosi CBS News.

Odvedena je u zatvor u Majamiju Dejdu, ali nije jasno da li joj je određena kaucija ili je već položila.

Istražitelji su rekli da ih je u utorak kontaktirao čovjek koji vodi lažnu veb stranicu za unajmljivanje ubica da prijavi da ga je žena kontaktirala kako bi dogovorila ubistvo maloljetnog djeteta.

Policija je saopštila da je osnivač veb-sajta napravio isti da uhvati i obuzda ljude koji žele da angažuju ubice.

Prema istražiteljima, žena je tražila da posao bude završen do četvrtka.

Policija je ušla u trag IP adrese računara koji je korišćen za podnošenje zahtjeva i isti je onaj koji je navela žena koja ga je podnijela, navodi se u policijskom izveštaju.

Policajci su otišli ​​na adresu i razgovarali sa dječakovom bakom, koja ga je identifikovala kao namjeravanu žrtvu na osnovu zahtjeva za ubistvo podnijetog onlajn.

Dječaka je policija pronašla zdravog i zdravog u kući.

Istražitelji su se tada predstavili kao unajmljeni ubica i razgovarali sa osumnjičenom, koja je pristala da plati 3.000 dolara za ubistvo.

Policija je potom otišla do njene kuće i uhapsila je. Istražitelji nisu spekulisali o njenom motivu, ali su rekli da se na njenom kompjuterskom pretraživaču i dalje nalazi veb lokacija za ubistvo za iznajmljivanje.

Bonus video: