VIDEO Putnički avion slijeće u Tel Aviv dok PVO ruši rakete i raščićava mu prolaz

Hiljade raketa palestinske grupe Hamas lansirano je na izraelsku teritoriju u protekla dva mjeseca, uključujući i u pravcu aerodroma

6284 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Reuters
Ilustracija, Foto: Reuters

Snimak slijetanja putničkog aviona na glavni izraelski aerodrom, dok pored njega protivraketni sistem obara rakete Hamasa postao je viralan na internetu, prenosi N1.

Izraelska televizija je prikazala snimak aviona koji se približava aerodromu Ben Gurion, dok protivraketna Gvozdena kupola na noćnom nebu obara rakete iz Pojasa Gaze.

Snimak slijetanja putničkog aviona na glavni izraelski aerodrom, dok pored njega protivraketni sistem obara rakete Hamasa postao je viralan na internetu.

Većina međunarodnih aviokompanija otkazala je svoje letove za Izrael iz bezbjednosnih razloga poslije 7. oktobra, kada je počeo sukob Izraela i Hamasa.

Hiljade raketa palestinske grupe Hamas lansirano je na izraelsku teritoriju u protekla dva mjeseca, uključujući i u pravcu aerodroma.

Izraelska aviokompanija El Al usprkos tome nastavlja letove u i iz Tel Aviva. Ta kompanija je bila prva koja je prije dvije decenije opremila putničke avione protivraketnim sistemima.

Bonus video: