Nasljednici Šinejd O’Konor: Tramp da prestane da koristi njenu muziku u kampanji

"Sa ogorčenošću smo saznali da Donald Tramp koristi njenu kultnu pesmu 'Nothing Compares 2 U' na svojim političkim skupovima. Nije pretjerano reći da bi Šinejd bila zgrožena, povrijeđena i uvrijeđena jer je njen rad na ovaj način pogrešno predstavio neko koga je ona sama nazivala ’biblijskim đavolom"

3063 pregleda 1 komentar(a)
Šinejd O'Konor, Foto: Reuters
Šinejd O'Konor, Foto: Reuters

Nasljednici Šinejd O'Konor zatražili su od Donalda Trampa da prestane da koristi njenu muziku na svojim političkim skupovima, piše N1.

Prošlog mjeseca, Donald Tramp je puštao najpoznatiju pesmu Šinejd O’Konor "Nothing Compares 2 U" tokom svoje kampanje u Merilendu, piše Bi-Bi-Si.

Pjevačicini nasljednici su saopštili da "nije pretjerano reći da bi Šinejd bila zgrožena, povrijeđena i uvrijeđena" upotrebom njene muzike u takve svrhe.

Kako navodi N1, u zajedničkoj izjavi Šinejdinih naslednika i njene dugogodišnje izdavačke kuće "Chrysalis Records" napisano je: "Dobro je poznato da je Šinejd O’Konor živjela po žestokom moralnom kodeksu definisanim poštenjem, ljubaznošću i pristojnošću prema svojim bližnjima".

"Sa ogorčenošću smo saznali da Donald Tramp koristi njenu kultnu pesmu 'Nothing Compares 2 U' na svojim političkim skupovima. Nije pretjerano reći da bi Šinejd bila zgrožena, povrijeđena i uvrijeđena jer je njen rad na ovaj način pogrešno predstavio neko koga je ona sama nazivala ’biblijskim đavolom".

"Kao čuvari njenog nasljeđa, zahtijevamo da Donald Tramp i njegovi saradnici odmah prestanu sa korišćenjem njene muzike", zaključuje se u saopštenju.

O’Konor je umrla prošlog jula u 56. godini, a mrtvozornik je rekao da je umrla prirodnom smrću.

Bonus video: