Trampov sin: Nema tajnih dogovora i projekata s Rusijom

U danas emitovanom intervjuu za američki ABC News Trampov sin je rekao da njegova porodica s Rusijom nema nikakve dogovore ili projekte
62 pregleda 0 komentar(a)
Donald Tramp, Erik Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Erik Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.06.2017. 14:02h

Sin predsjednika SAD Erik Tramp rekao je da su navodi da su članovi izbornog štaba njegovog oca bili tajno povezani s Rusijom "najveća podvala svih vremena".

U danas emitovanom intervjuu za američki ABC News Trampov sin je rekao da njegova porodica s Rusijom nema nikakve dogovore ili projekte.

Najstariji sin američkog predsjednika, Donald Tramp Junior, rekao je u istoj emisiji da istraga o povezanosti izbornog štaba predsjednika SAD Donalda Trampa s Rusijom "miriše na lov na vještice".

Bivši direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejms Komi trebalo bi ove nedjelje da svjedoči pred odborom američkog Senata za obavještajna pitanja, kada će izvesno biti pitan o svim mogućim vezama koje su Trampovi saradnici možda imali s ruskom vladom.

Tramp je prošlog mjeseca iznenada smjenio Komija, što su mnogi protumačili kao pokušaj predsjednika SAD da podrije Komijevu istragu o umješanosti Rusije u američke izbore.

Bonus video: