Tramp: Sramotno objavljivanje Mulerovih pitanja o Rusiji

List Njujork tajms (The New York Times) objavio je sinoć listu od skoro 40 pitanja za Trampove advokate, od motiva za otpuštanje bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija, do kontakta Trampovog izbornog tima sa ruskim zvaničnicima
2 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.05.2018. 12:32h

Američki predsednik Donald Tramp ocijenio je danas da je sramotno što su se pitanja koja specijalni savjetnik Robert Muler hoće da mu postavi u vezi navodnog miješanja Rusije u predsjedničke izbore pojavila u javnosti.

List Njujork tajms (The New York Times) objavio je sinoć listu od skoro 40 pitanja za Trampove advokate, od motiva za otpuštanje bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija, do kontakta Trampovog izbornog tima sa ruskim zvaničnicima.

Tramp je napisao na Tviteru da je sramotno što su se pitanja u vezi "lova na vještice" pojavila u medijima. navodi agencija Asošiejted pres.

Predsjednik SAD više puta je ponovio da je istraga o navodnom ruskom miješanju u američke predsjedničke izbore "lov na vještice", kao i da u izbornoj kampanji nije sarađivao sa Rusima.

Bonus video: