PRIJETILA DA ĆE GA UDARITI NOGOM U GLAVU

SAD: Zbog nasilja nad nastavnikom uhapšena učenica

Iz policije su saopštili da je tinejdžerka optužena za remećenje javnog reda i mira i napad na drugu osobu. Riječ je o prekršajima za koje može dobiti novčanu kaznu ili do 30 dana zatvora
183 pregleda 12 komentar(a)
srednjoškolka SAD, Foto: Printscreen
srednjoškolka SAD, Foto: Printscreen
Ažurirano: 08.12.2018. 09:20h

Učenica srednje škole u Južnoj Karolini, u SAD, uhapšenba je pošto se na društvenim mrežama proširio video snimljen u njenoj školi na kojem se vidi kako stoji na stolu nastavnika i prijeti da će ga udariti nogom u glavu.

17-godišnja učenica srednje škole, skočila na stol nastavnika i prijetila mu da će ga udariti nogom u glavu i zatim nastavila da skače po stolu na šta su se ostali učeniti u razredu smijali.

JWPlayer video mesto

Kada je nastavnik ustao sa stolice, učenica ga je nekoliko puta rukom udarila po glavi.

"Siđi sa stola", nekoliko puta joj je rekao nastavnik, na šta je učenica sjela na njegovu stolicu i stavila noge na sto.

Direktor škole Stiv Aron Vilson, rekao je da je u šoku.

"Istražujemo slučaj i izdali smo preporuku da se učenicu izbaci iz škole. Ovo je neprihvatljivo", kazao je on i dodao da je učitelj sa snimka trenutno na bolovanju.

Iz policije su saopštili da je tinejdžerka optužena za remećenje javnog reda i mira i napad na drugu osobu. Riječ je o prekršajima za koje može dobiti novčanu kaznu ili do 30 dana zatvora, prenosi Jutarnji.hr.

"U saradnji sa nadležnim službama, nastojimo da razriješimo ovaj slučaj. Učenica uključena u incident je suspendovana i predloženo je njeno izbacivanje iz škole. Naša škola ozbiljno shvata sigurnost učenika i učitelja", navodi se u saopštenju škole

Jedan od učenika je za lokalne medije rekao da je Kalon Kantri odlična škola i da su njeni učenici obično dobri.

Porodica uhapšene tinejdžerke nije komentarisala slučaj.