Kejsi: Nemoralno je da Tramp napada privatnike jer odbijaju da obogate njegovu porodicu

"Moju ćerku Ivanku, Nordstom tretira baš nepravedno. Ona je sjajna osoba - uvijek me tjera da radim ispravne stvari! Strašno", napisao je Tramp na Tviteru
50 pregleda 0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.02.2017. 08:36h

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp našao se na meti demokrata zbog oštrih kritika lanca luksuznih prodavnica Nordstorm koji je izbacio iz prodaje proizvode modne linije njegove ćerke Ivanke Tramp.

"Moju ćerku Ivanku, Nordstom tretira baš nepravedno. Ona je sjajna osoba - uvijek me tjera da radim ispravne stvari! Strašno", napisao je Tramp na Tviteru.

Demokrate su ocijenile da je Trampova objava "neprikladna" i "nečuvena", prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Senator iz Pensilvanije Bob Kejsi rekao je da smatra da je nemoralno i neprikladno da predsjednik napada privatne kompanije zbog odbijanja da obogate njegovu porodicu.

Nordstrom je 5. februara najavio da će povući modnu liniju Ivanke Tramp zbog loše prodaje.

Ta kompanija je prošle nedjelje izdala interno saopštenje podrške imigrantima poslije Trampove uredbe kojim je privremeno zabranjen ulazak državljanima sedam muslimanskih država, naveo je Politiko. Odluka o povlačenju proizvoda Ivanke Tramp je uslijedila pošto je pokrenuta kampanja na društevnim mrežma "#GrabYourWallet" (Uhvati svoj novčanik) za bojkot svih Tramovih proizvoda.

Bonus video: