Uznemirujući video: Predozirali se u autu, a djeca im sjede na zadnjem sjedištu

Hitna pomoć odvezla je predozirane roditelje u bolnicu, a prilikom pretresa automobila policija je pronašla velike količine metamfetamina i heroin
51 pregleda 0 komentar(a)
Predozirani roditelji, Foto: Printscreen
Predozirani roditelji, Foto: Printscreen
Ažurirano: 28.01.2017. 09:12h

Policija u američkoj saveznoj državi Floridi uhapsila je bračni par u gradu Sarasoti nakon što ih je zatekla predozirane u automobilu u kome se nalazilo i dvije djece.

Vilijam Balard (36) i Delanej Krisinger (32) policajci su zatekli u automobilu bez svijesti, dok su na zadnjem sjedištu bile petomjesečna beba i jednogodišnje dijete čija imena nisu objavljena.

Policajci su blokirali automobil u slučaju da se neko od njih ne probudi i pokuša da pobjegne. Hitna pomoć odvezla je predozirane roditelje u bolnicu, a prilikom pretresa automobila policija je pronašla velike količine metamfetamina i heroina, kao i napunjen špric pored dječije hrane, piše Dejli mejl, a prenosi Blic.

Slučaj su prijavili prolaznici koji su vidjeli dvoje onesviješćenih ljudi u automobilu.

"Ni ne znamo šta sve zavisnost može da uradi čovjeku dok ne vidimo nešto ovako", rekao je lokalnim medijima Erik Roundtri, radnik susjednog restorana.

Inače, ovo nije prvi slučaj u Americi da su se roditelji predozirali pred djecom u automobilu. Ovakvi slučajevi su se češći, a broj registrovanih narkomana je u porastu.

Bonus video: