Posne poslastice za slavsku trpezu

TV Vijesti i Aroma marketi vam svakog radnog dana u jutarnjem programu „Boje jutra„ predstavljaju ukusna jela iz aromatičnog svijeta kulinarstva
436 pregleda 0 komentar(a)
Aromatična kuhinja: Posne poslastice, Foto: TV Vijesti
Aromatična kuhinja: Posne poslastice, Foto: TV Vijesti

Tokom slavskih i prazničnih dana omiljeni momenti su porodična okupljanja uz ukusna jela. Mnogima, a posebno djeci, najdraži dio trpeze je svakako desert. Međutim, vrijedne mame su često u nedoumici kako da zadive ukusom spremljenih kolača, a da poslastice budu što zdravije i jednostavnije za pripremu.

Predlozi novih recepata za posne kolače u Aromatičnoj kuhinji, će olakšati svakoj domaćici pripremu ovih slatkih zalogaja. Od posnih bajadera, kolača sa kokosom, koštunjavim, svježim ili suvim voćem, sigurno ćete se odučiti za jednu ili više vrsta koje ćete spremiti kod kuće. Ovako pripremljene, poslastice će vas zadiviti kako svojim izgledom, tako i ukusom.

TV Vijesti i Aroma marketi vam svakog radnog dana u jutarnjem programu „Boje jutra„ predstavljaju ukusna jela iz aromatičnog svijeta kulinarstva. Recepte iz Aromatične kuhinje možete pronaći na YouTube kanalu Vijesti Online i Aroma Crna Gora.

Bonus video: