Nova sezona Istanbulske nevjeste na TV Vijesti

Boranovi odlučniji i snažniji nego ikad?
6237 pregleda 0 komentar(a)
Screenshot (TV Vijesti)
Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 18.12.2018. 09:57h

Ljubav Faruka i Soreje zaintrigirala je mnoge. I dok smo u početku s nevjericom gledali epizodu po epizodu u kojima su se smjenjivale situacije u kojima su predstvaljeni svi njihovi usponi i padovi, ovaj par nam je polako osvojio srce.

Dok je njihova ljubav cvjetala, s vremena na vrijeme, običaji tradicionalne porodice bi ih polako gurnuli u nezgodnu situaciju, ostavljajući ih da se pitaju šta dalje uraditi i kako se izbaviti od okova tradicije. Polako ali sigurno, Sureja je uspjela da pridobije ljubav Esme, Farukove majke, koja je sve konce držala u svojim rukama. Iako je tako bilo neko vrijeme, ljubav iz starih dana podsjetila je da više vremena treba da se posveti sebi i svom životu. Ali majka nikada ne zaboravlja na svoje čedo. Njihovi problemi su i njeni, pa je prigrlila svoju porodicu još jednom i pružila joj svu majčinsku ljubav.

Povrh svih gubitaka koje je veza Faruka i Sureje pretrpjela, stiglo je i jako željeno ljeto u njihov dom. Ćerkica „Yaz“(ljeto), uklonila je sve mučne trenutke koji su u drugoj sezoni zadesili porodicu Boran i vratila im osmjeh na lice. Vratila nadu u bolje sjutra iako su ostali bez svog doma koji je decenijama unazad bio u vlasništvu porodice Boran.

Ipak, kraj druge sezone nije označio i kraj serije, jer je u toku emitovanje treće sezone serije Istanbulska nevjesta u Turskoj. Glavni glumac, Ozcan Deniz je za Star televiziju otkrio neke detalje sa snimanja „Ova sezona biće teška za sve. Gledaćemo Boranove izvan kalupa na koji smo navikli da ih gledamo. Faruk neće samo pokušati da održi porodicu na okupu već će biti pod velikim teškoćama i odgovornostima. Moraće da prihvati stavove i ponašanja s kojima se do sad nije susretao“. Faruku će biti najteže da se privikne na novonastalu situaciju i zbog toga će potajno patiti. Sureja i Yaz biće njegovo utočište.

Pored konaka Boranovi su izgubili su imovinu, firma je propala a oni bankrotirali. Ovog puta gledamo ih u drugačijem izdanju, u skromnijem domu, bez posluge.

S druge strane Istanbulska nevjesta, Asli Enver navodi „ Surejin najveći test biće ćerka Jaz. Sve promjene koje će se desiti pogađaće i Sureju, ali mi ćemo slijediti promjene korak po korak“, izjavila je ova lijepa glumica za Star televiziju. Kako su Boranovi napustili konak, na njihovo mjesto došao je Adem, koji će, u novoj sezoni morati da se suoči sa još neviđenim posljedicama za svoja zlodjela.

U novoj sezoni, Istanbulska nevjesta biće obogaćena novim imenima i zapanjujućom pričom, čije emitovanje možete pratiti na Televiziji Vijesti, radnim danima u 19.10h.

Bonus video: