Kristina Riči u psihološkoj drami “Poslije života”

Priča o mladoj ženi u prelaznom stanju između života i smrti, koja se bori da ne bude živa sahranjena
672 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz filma
Detalj iz filma

Poslije života je psihološka horor drama u kojoj je glavna glumica primorana da se suoči sa svojim najdubljim strahovima i prihvati sopstvenu smrt. Njena sudbina nalazi se u rukama pogrebnika.

Nakon ko zna koje po redu svađe Anna (Kristina Riči) rastrojena odlazi od svog budućeg vjerenika Paula (Džastin Long), kućajući poruke na telefonu doživljava saobraćajnu nesereću u kojoj umire. Sljedeće što vidi kada otvori oči je pedantni pogrebnik Eliot (Liam Nison) koji dotjeruje njeno tijelo za predstojeću sahranu.

Film Detalj iz filma

Ispostvalja se da Eliot ima sposobnost komunikacije sa mrtvima, tačnije sa onima koji su u prolasku iz svijeta živih u svijet mrtvih. Ana ne može da se pomiri sa surovom istinom i na sve načine pokušava da pobjegne iz mrtvačnice u čemu je Eliot sprečava, a ona postaje sve slabija i slabija kako se približava čas pokopa.

Za to vrijeme Paul se ne miri sa činjenicom da njegove vjerenice nema. Skrhan tugom i osjećajem krivice za ono što se desilo, ubijeđen je da je Ana još živa i na sve načine pokušava da dođe do nje prije nego bude prekasno.

Da li će uspjeti i da li je baš sve onako kao što izgleda pogledajte večeras od 22.30h

U glavnim ulogama su: Kristina Riči, Lijam Nison i Džastin Long. Režiju filma potpisuje Agnieszka Wojtowicz - Vosloo

Bonus video: