Dnevnica: Operska pjevačica u humanoj misiji

„Mnogo vrijedi biti u mogućnosti da pomognemo nekome, jer nakon svega se osjećamo posebno dobro. Zato mi je ogromno zadovoljstvo što sam mogla da pomognem ovoj porodici, a posebno djeci koja su me dovela do suza“, kazala je Sara
1722 pregleda 1 komentar(a)
Fabrika ideja
Fabrika ideja
Ažurirano: 19.12.2018. 08:52h

U novoj epizodi Dnevnice gost je svjetski poznat sopran, operska diva i doktor nauka u oblasti muzikologije Sara Vujošević. Ona je jedan svoj dan posvetila humanitarnom radu u namjeri da pomogne jednu porodicu koja živi u dosta teškim socijalnim i materijalnim uslovima.

„Učešće u Dnevnici je poseban osjećaj koji se nikako ne može opisati“ kaže Sara i dodaje da je srećna što je bila dio projekta koji prevazilazi granice humanosti.

Iako većinu vremena provodi van Crne Gore, Sara je kulturni ambasador svoje domovine promovišući na svjetskim pozornicama svoj autorski projekat „Blago Crne Gore“. Iako joj je raspored obaveza bio veoma gust našla je vrijeme za Dnevnicu.

„Mnogo vrijedi biti u mogućnosti da pomognemo nekome, jer nakon svega se osjećamo posebno dobro. Zato mi je ogromno zadovoljstvo što sam mogla da pomognem ovoj porodici, a posebno djeci koja su me dovela do suza“, kazala je Sara nakon emisije.

Iz produkcije Fabrika ideja su istakli da je dan snimanja i druženje sa operskom divom bilo lijepo iskustvo, a i ona ne štedi komplimente na račun ekipe.

„Ekipa je zaista odlična. Stvoreni ste za ovaj posao. Vrhunski profesionalci i veliki humanisti. Svaka vam čast“, istakla je operska pjevačica i dodala da ko god bude dio ove emisije doživjeće neprocjenjivo iskustvo.

Sara je radila kao prodavac u butiku, knjižari i prodavnici kozmetičkih proizvoda. Na kraju je trgovala namirnice za porodicu u Idea prodavnici, pokroviteljima serijala.

Nova epizoda Dnevnice je na programu večeras u 20 sati na TV Vijesti.

Galerija

Bonus video: