Potresna drama o ocu koji se bori da sazna istinu o nestanku svog sina

Priča o detektivu koji se ne miri sa činjenicom da je njegov sin deset godina ranije nestao pod misterioznim okolnostima. Roditeljski nagon i grčevita borba za pravdu dovešće ga do surove i bolne istine.
1310 pregleda 0 komentar(a)
Iz filma
Iz filma

Šta je najteže u životu jednog roditelja? Strah od gubitka svog djeteta ili jednostavno mirenje sa tim da ga više nema?

“Ukradeni životi” je priča o detektivu Tomu Adkinsu, njegovoj nesreći kada je Tomija, svog sina, ostavio na svega par minuta. Par minuta koji su dovoljni da promijene ostatak njegovog života.

Sunčan i topao dan nije ni naslućivao slijed događaja koji će Tomu promijeniti život iz korijena, ali tmurni oblaci nadvili su se nad ovim ocem i zadržali se tu narednih deset godina, koliko mu je i trebalo da otkrije šta se stvarno desilo. Otupjelost i skrhanost od bola ispriječila se između njega i žene i prijetila da sasvim ugrozi njihov brak. Tomov osjećaj krivice nije ga napuštao svih godina portage.

Ukradeni životiIz filma

Ni jedan trag se nije pojavio u tom slučaju, ali ga je jednog jutra telefonski poziv doveo do unakaženih i osakaćenih ostataka malog dječaka nestalog prije 50 godina. Tom prihvata slučaj kako bi pronašao oprost dok se druga priča razvija, smještena u prošlost prije 50 godina, i uključuje čovjeka Metjua Vejkfilda i njegovog sina Džona.

Tom Adkins se bavi istraživanjem smrti svog sina, a ujedno pokušava da otkrije identitet dječaka čiji su ostaci u kutiji pokopani prije pedeset godina.

Uočavanje sličnosti između slučaja Vejkfild i tajanstvene sudbine mlađeg Tomija, dovodi Toma do ivice ludila. Postepeno, korak po korak, Tom saznaje stravičnu istinu o tome šta se dogodilo njegovom dječaku.

U glavnim ulogama: Džon Ham, Džoš Lukas, Rona Mitra.

Režija: Anders Anderson

Ovu potresnu dramu možete pogledati večeras od 22.30h na programu Televizije Vijesti .

Bonus video: