Vrijeme je za nove trendove

Biljana za vas vam donosi razgovor sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem, fudbalerom Goranom Gavrančićem, muzičarom Sašom Vasićem i manekenkom Dalfin Befort
378 pregleda 0 komentar(a)
Budite u toku sa najnovijim trendovima, Foto: TV Vijesti
Budite u toku sa najnovijim trendovima, Foto: TV Vijesti

Ove subote donosimo vam najnovije vijesti sa polja glume, muzike, manekenstva i fudbala.

Na samom početku pogledajte razgovor sa glumcem Svetozarom Cvetkovićem koji govori o svom životu, karijeri, istorijskim ulogama, kao i njegovom novom filmu “You go to my head”.

Ukoliko ste ljubitelj masaža, predlažemo vam da probate novi beauty trend, masažu svijećama, a kako se radi pogledajte u novoj emisiji “Biljana za vas”.

Budite uz nas jer vas prvi put uvodimo u design store Marije Maćić, a ukoliko volite sladoled, a plašite se da se ne ugojite, upoznajte se sa proteinskim sladoledom.

Goran Gavrančić i voditeljka Biljana Obradović

Poslije deset godina bivši fudbaler Dinama iz Kijeva Goran Gavrančić prvi put govori za medije o svom životu poslije završetka karijere kao i o svojoj prvoj ljubavi kojom se danas bavi - arhitekturi.

Danas smo svi pod nekim stresom i način života se promijenio što je uticalo na potenciju kod muškaraca. Zašto je danas sve više muškaraca impotentno i da li su žene postale seksualne predatorke koje ih ugrožavaju?

Za one koji prate našu muzičku scenu donosimo priču o Saši Vasiću, koji će nam otkriti gdje je bio proteklih deset godina i kako izgledaju njegove nove numere.

Pogledajte koji su to momci napravili najmoderniji kompjuter na svijetu. Belgijska manekenka Dalfin Befort govorila nam je o manekenstvu i glumi.

Za sve one koji vole zimu i pripremaju se za snijeg, pogledajte kako izgledaju snowboard daske sa unikatnim dizajnom.

Budite u toku sa najnovijim trendovima, pratite magazin “Biljana za vas”, subotom od 19.10 časova

Bonus video: