Ljubav prema bratu pobijediće traume iz djetinjstva

Drama puna emotivnog naboja u kojoj glavne uloge tumače Kifer Saterlend i Kira Sedvik
449 pregleda 0 komentar(a)
Iza crvenih vrata
Iza crvenih vrata
Ažurirano: 27.12.2018. 15:09h

Nakon što joj je majka ubijena fotografkinja Natali odlazi iz svog rodnog Bostona. Nakon deset godina ona vodi samotan i povučen život. Natali ostaje bez novca i njena prijateljica je ubjeđuje da se vrati u Boston. Iako je najprije htjela da pobjegne od brata, osjećaj odgovornosti da pomogne Roju u teškom trenutku ponovo oživljava njihov odnos.

Natali se vratila kući kako bi pomogla bolesnom bratu, ali ustavri pomogla je sebi. Uz Rojevu pomoć uspjela je da skupi hrabrost da proživi prošlost i suoči se sa tragičnom istinom o nasilju svog oca i načinom na koji je njihova majka umrla.

„Iza crvenih vrata“ je drama puna emotivnog naboja u kojoj glavne uloge tumače Kifer Saterlend kao Roj, Kira Sedvik kao Natali.

Ovo je debitantski autorski projekt reditelja, koscenariste i koproducenta Matije Karela. Karel je prije početka rada na svojim filmovima prošao kroz dug put kroz filmsku industriju kao saradnik snimateljskih ekipa i asistent reditelja na brojnim filmovima , među kojima je najistaknutiji „School Daze“ Spajka Lija gdje je bio produkcijski menadžer.

Pogledajte priču o bratu i sestri, koji su u teškim trenucima zahvaljujući uzajamnoj podršci obnovili odnos koji je bio godinama narušen. Film „Iza crvenih vrata“ je na našem programu večeras od 22.30h.

Bonus video: