Opuštanje uz romantične drame

U nastavku filmskog maratona čekaju vas: Majkl Kejn, Džilijan Anderson, Fani Ardart, Džordž Kluni, Bred Pit, Džulija Roberts...
1536 pregleda 0 komentar(a)
Filmski program za 2. januar, Foto: TV Vijesti
Filmski program za 2. januar, Foto: TV Vijesti
Ažurirano: 02.01.2019. 13:36h

Bivša prvakinja u klizanju Emili Džejms dobija nevjerovatnu šansu da oživi svoju slavu kada jedan mladi trener u njoj uoči potencijal.

Zajedno, oni shvataju da njihova ljubav prema klizanju prerasta u nešto više od toga…film “Ljubav na ledu” pogledajte u srijedu nakon Vijesti u 14h.

Srijeda veče rezervisana je za romantične drame.

Od 20 časova pogledajte film “Posljednja ljubav gospodina Morgana”. Morgan je udovac u Parizu, a Paulina instruktorka plesa, upola mlađa od njega. Stvaraju vrstu posebne veze, više prijateljsku nego seksualnu, pokušavajući da povrate izgubljenu radost u svojim životima...

Da li će njihovo poznanstvo biti dovoljno da im promijeni živote i ublaži bol gospodina Morgana?

Uloge: Majkl Kejn, Džilijan Andersen, Džastin Kirk. Režija: Sandra Netelbek

Otpušteni, depresivni stomatolog, Karolina upisuje časove informatike i kompjutera na nagovor svoje djece. Iako udata, zaljubljuje se u znatno mladjeg predavača, uprkos emocijama koje i dalje gaji prema svom mužu. Kada njen suprug sazna za aferu, Karolina će morati da napravi težak izbor.

Romantična drama „Lijepi dani“ na programu je od 22.30h.

Uloge: Fani Ardant, Loran Lafit

Za kraj večeri uživajte u sjajnom trileru „Igraj svoju igru“, koji počinje 10 minuta nakon ponoći.

Plan je dogovoren. Pravila su jasna. Ako sve bude išlo dobro za Denija (Džordž Kluni) i njegove prijatelje, isplata je 150 miliona dolara.

"Igraj svoju igru“ (Ocean`s 11) je spoj vještine Oskarom nagrađenog reditelja Stivena Soderberga i dovoljno zvjezdane energije da osvijetli zonu Las Vegasa u ovoj otmenoj pljački.

Uloge: Džordž Kluni, Bred Pit, Džulija Roberts, Endi Garsija, Met Dejmon... Režija: Stiven Soderberg

Uživajte u filmskom programu TV Vijesti!

Bonus video: