Čarolija božićne trpeze

Uživajte u ukusima prave Božićne trpeze i upotpunite je božićnom salatom, ćuretinom sa suvim šljivama, rolnicama od pršute, mesnim rolatom i božićnim kolačićima sa cimetom
570 pregleda 0 komentar(a)
Aromatična kuhinja
Aromatična kuhinja
Ažurirano: 03.01.2019. 10:52h

Božić je praznik doma i porodice, ljubavi i praštanja. Kao omiljeni dio godine, ovo je i period radosti, veselja i druženja, a jednako mu se raduju odrasli i djeca. Dok neko uživa u kićenju božićnog drveta, ukrašavanju doma i dvorišta, drugi se vesele vremenu koje će provesti u krugu porodice u ukusnoj hrani i dobrom društvu.

Domaćice sa posebnom pažnjom i ljubavlju spramaju razna jela i poslastice, a inspiraciju mogu pronaći i u jelima koja će ove nedjelje naša Sanja spremati u Aromatičnoj kuhinji. Uživajte u ukusima prave Božićne trpeze i upotpunite je božićnom salatom, ćuretinom sa suvim šljivama, rolnicama od pršute, mesnim rolatom i božićnim kolačićima sa cimetom.

TV Vijesti i Aroma marketi vam svakog radnog dana u jutarnjem programu „Boje jutra „predstavljaju ukusna jela iz aromatičnog svijeta kulinarstva. Recepte iz Aromatične kuhinje možete pronaći na YouTube kanalu Vijesti Online i Aroma Crna Gora.

Bonus video: