Da li ste spremni za filmsku eksploziju ovog petka?

Deni Oušan i družina mogu imati samo jedan razlog za svoju najambiciozniju i najrizičniju pljačku kazina – da odbrane jednog od svojih
1103 pregleda 1 komentar(a)
TV Vijesti (screenshot)
TV Vijesti (screenshot)
Ažurirano: 04.01.2019. 14:42h

Večeras od 00.10h pogledajte film „Igra se nastavlja“ koji ponovo okuplja Džordža Klunija, Breda Pita, Meta Dejmona, Endija Garsiju, Dona Čidla, Bernija Meka, Kejsija Afleka, Skota Kana, Karla Rajnera i Eliota Gulda. Al Paćino se pridružuje ekipi kao Vili Bank, a Elen Barkin igra njegovu asistentkinju Ebigejl Sponder. Film je režirao Stiven Soderberg, po scenariju Brajana Kopelmana i Dejvida Levijena.

Deni Oušan (Džordž Kluni) i družina mogu imati samo jedan razlog za svoju najambiciozniju i najrizičniju pljačku kazina – da odbrane jednog od svojih. Ipak, trebaće im više od sreće da bi provalili u Banku. Bezobzirni vlasnik kazina Vili Bank (Al Paćino) nije ni zamišljao koliko malo šansi ima kada je prevario Denijevog prijatelja i mentora Rubena Tiškofa (Eliot Guld), koji je završio u bolničkom krevetu u kritičnom stanju. Bank se grdno preračunao. Možda je oborio jednog od Oušanovih jedanaest, ali je ostale ostavio na nogama i, što je još gore po njega, dao im je zajednički cilj: da ga unište iste večeri koja je trebalo da bude njegov najveći trijumf – veliko otvaranje njegovog novog kazina, prigodno nazvanog „Banka“.

Plan je složen, opasan i veoma blizu nemogućeg, ali nema ograničenja kada je u pitanju jedan od njih.

„U filmu ‘Igraj svoju igru’ („Ocean’s 11“) Deni želi da povrati svoju ženu i da sredi vlasnika kazina, Terija Benedikta, i svi momci rade zajednički da bi sproveli u djelo tu nevjerovatno komplikovanu pljačku. ‘Ponovo u igri’ („Ocean’s 12″) govori o tome kako oni koriste svoje sposobnosti da bi preživjeli – da bi se izvukli iz nevolje u koju su se upetljali u prvom filmu. Treći film govori o prijateljstvu. Volimo ove likove i znamo koliko oni znače jedan drugom. Ovo nije pljačka zbog pljačke.“, navodi Dejvid Levijen jedan od scenarista. „Može se reći da je u pitanju pljačka s dobrim ciljem“, slaže se Endi Garsija, koji glumi Terija Benedikta, metu iz prvog filma. On uspijeva da se osveti u drugom filmu i postaje neočekivani saveznik naših junaka u najnovijem.

Da li ste spremni za filmsku eksploziju ovog petka? Gledajte “Igra se nastavlja” od 00.10h na programu Televizije Vijesti.

Bonus video: