VEČERAS OD 20 ČASOVA

Da li ste se zapitali kako će vaš život izgledati za 10 godina?

"Rođendanska želja" je prava romantična komedija koja će vam podići raspoloženje
859 pregleda 0 komentar(a)
Scena iz filma "Rođendanska želja", Foto: TV Vijesti
Scena iz filma "Rođendanska želja", Foto: TV Vijesti

Da li ste se ikada zapitali šta bi se desilo kada bi vaš život tekao baš onako kako ste planirali i kada bi se sve vaše želje istog momenta ostvarivale?

Ako je odgovor potvrdan, onda pogledajte i kako to izgleda na tuđem primjeru u filmu „Rođendanska želja“ koji se na programu naše televizije emituje večeras u 20 časova.

Ova neobična romantična komedija bazirana je upravo na takvom scenariju.

Naime, Gven je djevojka koja je unaprijed isplanirala svoj život, kako ne bi više nikada moglo da se desi da je neka situacija ili događaj zadesi nespremnu. U skladu sa tim, zacrtala je da do tridesete godine mora biti vjerena.

Međutim, stvari ne idu po planu jer njenom partneru vjeridba nije ni na kraj pameti... Razočarana Gven ne želi raskinuti trogodišnju vezu, ali ne želi se ni pomiriti sa činjenicom da su njeni životni planovi pali u vodu.

Nakon što je prosidba izostala i za njen rođendan, očajna Gven odlazi sa proslave sama, ali je kući čeka iznenađenje od kolege. Kada Gven sklopi oči da zamisli rođendansku želju, nakon gašenja svjećice više ništa neće biti isto...

Ona je zaželjela da može da vidi kako će njen život izgledati kroz 10 godina, a ono što će ugledati kada otvori oči iznenadiće je i ostaviti bez teksta. Gven, pazi šta želiš jer...možda se i ostvari.

Ne propustite komediju "Rođendanska želja", večeras od 20 časova.