Knežević: Đukanović je vlasnik kuće na Gorici, nudio je da se vodi na mene

"Kuća koja je na Gorici, gospodin Đukanović mi je ponudio da se ta kuća vodi na mene kad je trebala da se gradi, međutim ja sam to odbio i kuća se vodi na Vlada Ivanovića, njegovog druga"
17518 pregleda 17 komentar(a)
Knežević, Foto: Screenshot/TV Vijesti
Knežević, Foto: Screenshot/TV Vijesti

Biznismen i predsjednik Atlas grupe Duško Knežević nastavio je sa optužbama na račun predsjednika Crne Gore i lidera Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića.

U prvom intervjuu jednoj televiziji od izbijanja afera "Atlas" i "Koverat", Knežević je za emisiju Načisto Televizije Vijesti rekao da je Đukanović stvarni vlasnik vile od 2.000 kvadrata kvadrata koja se nalazi pored Vile Gorica u Podgorici.

Knežević je putem Skajpa kazao da mu je Đukanović tražio da se on vodi kao vlasnik te vile ali da je to odbio i da je od tada počeo sukob između njih dvojice.

"Kuća koja je na Gorici, gospodin Đukanović mi je ponudio da se ta kuća vodi na mene kad je trebala da se gradi, međutim ja sam to odbio i kuća se vodi na Vlada Ivanovića, njegovog druga. Žao mi je što Vlada uvlčim u sve ovo, ali to je jedna realnost i mislim da bi državni organi trebali odmah da pokrenu istragu i da vide kako je ta kuća finansirana i ko stoji iza te kuće. Ali ta kuća koju je radio arhitekta Zoran Petrović sa svojim sinom koji mi je isto to potvrdio je kuća Mila Đukanovića", kazao je Knežević.

Knežević je sinoć na Instagramu objavio video "Moja je kuća na vrhu brda" na kojem je postavljen snimak kuće iz vazduha za koju se navodi da ima 2.000 kvadrata.

Takođe, Knežević tvrdi da su svi biznismeni, koji su željeli da posluju u Crnoj Gori proteklih decenija, morali da budu donatori DPS-a.

U ekskluzivnom razgovoru koji će biti emitovan večeras od 20 sati u okviru emisije Načisto na TV Vijesti pogledajte šta je Knežević odgovorio na pitanje da li će doći u Crnu Goru ili dati iskaz Tužilaštvu zbog aktuelnih afera, ko su, po njegovom mišljenju, članovi mafijaške hobotnice u Crnoj Gori, šta ima da kaže na optužbe o njegovom učešću u aferi "Telekom" kao i koliko materijala ima i šta će sljedeće objaviti.

Bonus video: