Morgan Friman u fantastičnoj horor priči

Film obiluje napetim momentima, obavijenim velom misterije i drži pažnju gledalaca do posljednje scene
2088 pregleda 0 komentar(a)
Scena iz filma
Scena iz filma

Ljubitelji misterija i horor žanra u subotu od 22:30h mogu pogledati film „Zamka za snove“, u kojem glavnu ulogu tumači Morgan Frimen, glumac o čijem glumačkom umijeću ne treba posebno diskutovati.

Film je rađen prema romanu Stivena Kinga i prevashodno je priča o tome kako se muškarci sjećaju i kako pronalaze hrabrost u sebi, a istovremeno priča zaprepašćujućeg opsega.

Džonsi, Pit, Biver i Henri su prijatelji iz djetinjstva, čvrsto povezani zajedničkom tajnom i neobičnim misterioznim moćima koje su im katkad više opterećenje nego dar. Svake godine odlaze na izlet u lov u divljinu, uživaju u druženju i evociraju uspomene.

Ove godine je u njihov logor slučajno naišao izbezumljeni stranac sa vrlo neobičnim ožiljcima na licu, koji je potpuno izgubljen lutao šumom. Prekasno saznaju da je čovjek zapravo zaražen vanzemaljskim virusom i ubrzo se upuštaju u užasavajuću borbu sa bićem sa drugog sveta. Njihova jedina šansa za opstanak krije se u njihovoj zajedničkoj prošlosti - i u zamci za snove.

Film obiluje napetim momentima, obavijenim velom misterije i drži pažnju gledalaca do posljednje scene, međutim, ljubitelji Kingovih knjiga blago su razočarani ovom adaptacijom iz razloga što je određen broj scena izostavljen, a rasplet promijenjen.

U glavnim ulogama: Morgan Friman, Tomas Džejn, Džejson Li, Damian Levis.

Režija: Lorens Kasdan

Bonus video: