Tada i sada: Srbija

Vremena su se promijenila a sa njima i sistem funkcionisanja društva. Šta sve javne ličnosti sa prostora Srbije imaju da kažu na tu temu gledajte na Tv Vijesti
5541 pregleda 0 komentar(a)
Iz emisije, Foto: TV Vijesti screenshot
Iz emisije, Foto: TV Vijesti screenshot
Ažurirano: 19.02.2019. 16:47h

Radnim danima na televiziji Vijesti u 17.50h pratite novi serijal “Tada i Sada” koji će govoriti o Srbiji. U ovom serijalu saznajte više o kulturi, politici i društvu Srbije tada i sada.

Tokom serijala imaćete priliku da čujete mišljenja i stavove poznatih ličnosti iz politike, šou biznisa, sporta, medija i drugih sfera društvenog života koji se odnose na Srbiju nekada i sada.

Kako se nekada uređivao TV Dnevnik i šta su sve gledaoci mogli vidjeti. Gosti emisije, novinari Jakša Šćekić i Nenad Ristić će govoriti na ovu temu, a najpoznatija loto djevojka, danas novinarka, Suzana Mančić pričaće o prošlim vremenima.

O mentalitetu i nostalgiji za prošlim vremenima i današnjici u Srbiji govoriće predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

O sportu će govoriti tri sportske legende – nogometašem Dragoslavom Šekularcem, košarkaškom legendom Zoranom Mokom Slavnićem i rukometašem iz legendarne generacije Metaloplastike i reprezentacije Jugoslavije Veselinom Vukovićem. A o muzičoj sceni pričaju Dušan Vesić i Bajaga.

Urednica Duška Jovanić nam priča o odrastanju u ondašnjem sistemu, u porodici koja je imala malo drugačije poglede na taj sistem, dok jedna od najvećih zvijezda i tada i sada, Lepa Brena, objasnila je kako je rad čini srećnom. Pored ovih gledaćete Anu Brnabić, Nenada Čanka, Vuka Draškovića, Mariju Šerifović, Jelenu Karleušu i mnoge druge.

Gledajte serijal Tada i sada: Srbija, radnim danima u 17.50h i ne propustite da čujete šta javne ličnosti misle koje su to dobre strane sistema bile tada a koje sada.

Bonus video: