Najbolja košarkašica Crne Gore u ''Dnevnici''

“Na kraju sam dobila poklon od djevojčice koji će biti postavljen pored mojih osvojenih medalja“, ponosno je kazala Milena
3322 pregleda 0 komentar(a)
Učesnica emisije Milena Jakšić, Foto: Fabrika ideja
Učesnica emisije Milena Jakšić, Foto: Fabrika ideja
Ažurirano: 20.02.2019. 16:01h

U novoj epizodi Dnevnice akter je najbolja crnogorska košarkašica Milena Jakšić, koja je jedan svoj dan odvojila da bi pomogla jednoj samohranoj majci i njenoj maloljetnoj kćerki.

“Divan osjećaj. Dan pun dobre volje, truda i rada. Zaista mi je tako drago što sam imala priliku da pomognem baš ovoj porodici”, kazala je Milena nakon završenog radnog dana.

A majka i kćerka koje su prije godinu i po ostale bez supruga, odnosno oca, žive od 105 eura socijalne pomoći. Dolazak mlade košarkašice u njihov dom bio je prepun emocija.

“Na kraju sam dobila poklon od djevojčice koji će biti postavljen pored mojih osvojenih medalja“, ponosno je kazala Milena.

Snimanje je kao i uobičajeno trajalo od jutra do večernjih sati, ali mladoj sportistkinji nije bilo teško, jer kako ističe, druženje sa ekipom Dnevnice je bilo prelijepo, a dan je prošao jako brzo.

„Empatija koju je Milena pokazala je toliko velika da vjerujemo da će njena veza sa porodicom kojoj je pomagala ostati trajna. Na snimanju je bila poletna, vedra, vrijedna, lijepo vaspitana...sigurni smo da izrasta u ne samo dobrog sportistu, već i u velikog čovjeka,“ kazala je voditeljka emisije Biljana Savićević.

Milena je radila na tri radna mjesta, i na kraju trgovala namirnice za porodicu kojoj pomaže u Idea prodavnici. Na jednom od radnih zadataka je priredila iznenađenje i za ekipu Dnevnice.

Šta je spremila, kako je radila i koliko je zaradila, vidjećete večeras u 20 sati na programu TV Vijesti u novoj Dnevnici.

Bonus video: