Još jedan predsjednik opštine "zavrnuo rukave" u Dnevnici

"Mogao bih odmah ući u snimanje još jedne epizode da još nekoga pomognemo" istakao je Adžović
4187 pregleda 1 komentar(a)
Dnevnica
Dnevnica
Ažurirano: 30.01.2019. 10:04h

Još jedan predsjednik opštine u Crnoj Gori zavrnuo je rukave i radio jedan dan kako bi zaradio i pomogao svoje sugrađane. U novoj epizodi Dnevnice predsjednik opštine Tuzi Dr Abedin Adžović udobnost kabineta zamijenio je ambijentom gradilišta, distributivnog centra i salona građevinskog materijala.

„Jako sam zadovoljan što sam imao priliku da pomognem. Kao ljekar sam mnogo puta doživio osjećaj da sam nekome pomogao. Taj osjećaj mi je najveća nagrada. Tako i u Dnevnici. Moje malo za nekoga je veliko“, istakao je Adžović nakon završetka snimanja.

A da je prvi čovjek najmlađe crnogorske opštine i fizičke poslove sa kojima se prvi put srijeće obavljao izuzetno potvrđuju i njegove kolege na različitim lokacijama koji ističu da doktor ima ogromnu energiju i volju da stvari što efikasnije završava. Iz produkcijskog tima ističu da su nakon završenih poslova na gradilištu čuli komentar da je toga dana za dva sata urađeno koliko ranije za čitav radni dan.

„Očigledno je da Dr Adžović poznaje vrijednost emocije koju dobijate onda kada pomažete drugima. Ta emocija poništava fizički umor, lišava vas sujete i izvlači maksimum iz čovjeka. Humanost ljekara i odlučnost rukovodioca Abedin je spojio u najljepšoj mjeri. Zbog toga je rad sa Dr Adžovićem, poredsjednikom opštine Tuzi , bio poseban“, istakla je voditeljka emisije Biljana Savićević.

Adžović je radio za četvoročlanu porodicu Siništović koja živi u od stotinak eura materijalne pomoći. Obavljao je poslove na gradilištu, u salonu keramike i u magacinu distributivnog centra.

„Kad sam gledao na televiziji kako ljudi upravljaju paletarima učinilo mi se mnogo lakše nego što jeste. Srećom pa brzo učim, a i imao sam odlične poslovođe. Iskreno da vam kažem , mogao bih odmah ući u snimanje još jedne epizode da još nekoga pomognemo“, istakao je Adžović na kraju radnog dana.

Iz produkcijskog tima su kazali da je još jedan predsjednik opštine „zavrnuo rukave“ u namjeri da nekome pomogne i da im je drago što se odazivaju pozivu. Poziv je upućen i ostalima pa se nadaju da će u ulozi humanih radnika gledaoci uskoro moći da gledaju i predsjednike onih crnogorskih opština koji još nijesu učestvovali u Dnevnici.

Nova epizoda Dnevnice sa Dr Abedinom Ažovićem je na programu TV Vijesti večeras u 20 sati.

Projekat Dnevnica omogućili su Idea marketi, a realizuje ga agencija i produkcijska kuća Fabrika ideja.

Bonus video: