FILMSKI PROGRAM TV VIJESTI

Ljubav koja prevazilazi vremenske okvire

Miks romantike i trilera za potpuniji kraj radne sedmice
841 pregleda 0 komentar(a)
Kuća na jezeru, Foto: Www.imdb.com
Kuća na jezeru, Foto: Www.imdb.com
Ažurirano: 22.02.2019. 12:29h

Za kraj radne nedjelje predlažemo vam da se opustite uz romantičnu dramu “Kuća na jezeru”, koja je na našem programu večeras od 20h.

Dr. Kejt Forster, 2006. godine, napušta kuću na jezeru koju je unajmila u predgrađu i seli se u Čikago. Kejt ostavlja poruku u poštanskom sandučiću za sljedećeg stanara da joj prosljeđuje pisma koja dođu, dalje dodavši da su otisci od boje na prilazu kući već bili tu kad je došla. Na njena pisma počinje odgovarati arhitekta Aleks, i njihovo dopisivanje prerasta u ljubav, a oni shvataju da žive u istoj kući, ali s dvije godine vremenske razlike.

Da bi mogli biti zajedno, moraju otkriti tajnu svoje čudesne ljubavi, a njihovi pokušaji mogli bi uništiti jedino što ih je povezalo i omogućilo im da se zaljube.

U glavnim ulogama: Kijanu Rivs, Sandra Bulok, Kristofer Plamer.

U petak u kasnijem terminu od 22.30h pogledajte triler “Red Hil”, priču o policajcu koji mora da preživi svoj prvi dan na dužnosti.

Mladi policajac Šejn, sa svojm trudnom ženom, dolazi u Red Hil nadajući se mirnom i povučenom životu. Međutim, pobuna u lokalnom zatvoru pretvoriće njegov prvi radni dan u noćnu moru. Odbjegli ubica, Džimi Konvej, počinje da sije smrt u malom mjestu, a na meti mu je policajac Šejn.

Šejn shvata da mora da uzme zakon u svoje ruke kako bi preživio. Osveta je spremna, a tajne će početi da se otkrivaju.

U glavnim ulogama: Rajan Kvanten, Stiv Bisli, Tomi Luis, Kler van der Bum.

Ražija: Patrik Hjuz

Gledajte film “Red Hil” večeras od 22.30h.