Snimanje Bred Pita pripralo poznatom srpskom fotografu

Cijela plejada poznatih ličnosti, od poznatog srpskog košarkaša Dejana Tomaševića, preko svjetskog dizajnera Karima Rišada, legendarnog Karla Lagerfelda , do frontmena benda „Goblini“, samo u emisiji „Biljana za vas“
3338 pregleda 0 komentar(a)
Biljana za vas, Foto: TV Vijesti screenshot
Biljana za vas, Foto: TV Vijesti screenshot

Na početku emisije donosimo vam razgovor sa potpredsjednikom Košarkaškog saveza Srbije. On je najtrofejniji srpski košarkaš, a njegovo ime je Dejan Tomašević. Samo za emisiju „Biljana za vas“ govoriće o svom djetinjstvu, košarci nekad i danas, o porodici i životu.

Kako godine prolaze sve više primjećujemo podočnjake koji nisu od noćnih izlazaka, već posljedica rada, godina i genetike. Zahvaljujući estetskoj hirurgiji i neinvazivnim metodama, danas i taj problem možemo riješiti. Za vas govori Snežana Nena Miletić, specijalista estetske i plastične hirurgije.

Kada govorimo o dizajniranju enterijera, modnom dizajnu i arhitekturi, njega ne trebamo puno predstavljati jer se on nalazi na samom svjetskom vrhu. O svom odrastanju, dizajnu danas i onome što nas očekuje kada govorimo o dizjanu enterijera u buducnosti, govori nam Karim Rašid.

U čast najvećeg modnog maga Karla Lagerfelda, ne propustite intervju koji je sa njim uradila Biljana Obradović jos davne 2003.godine.

Kada nas uhvati depresija prvo posegnemo za tabletama, međutim, ovaj začin vjerovatno imate svi u kuhinji, a niste ni znali za njegova magična dejstva, među kojima je i borba protiv depresije. Koristi se u različitim jelima ali i kao čaj. Saznajte sva njegova ljekovita svojstva u emsiji „Biljana za vas“.

Sever Zolak je najpoznatiji srpski fotograf. Iza sebe ima bogatu i uspješnu karijeru a ovog puta pred njegovim objektivom se našao poznati holivudski glumac Bred Pit. Zolak nam priča kako je došlo do snimanja, kakav je Bred Pit, a podijeliće sa nama i anegdotu sa pres konferencije.

Da li nas očekuje era vještačkog krzna ili je to samo marketinška farsa? Šta nas očekuje kada govorimo o krznu u narednim godinama reći će nam Irena Grahovac, čuvena srpska modna dizajnerka.

Slikom idemo i do Londona, gdje ćete upoznati damu koja je uticala na živote mnogih holivudskih zvijezda. Njeno ime je Meri Dajmond, feng šui ekspert, koja je pomogla mnogim glumcima da prizovu i željenu nagradu Oskar.

A kako je mali pank bend uspio da napravi ozbiljnu karijeru tokom teških devedesetih godina i da stekne poštovaoce na prostoru bivše Jugoslavije, reći će nam frontmen benda „Goblini“ Branko Golubović, koji će predstaviti i svoje autobiografsko djelo „Izgužvane misli“.

Predstavljamo vam damu Selmu Selman, koja dolazi iz Bihaća ali živi i radi u Njujorku. Djevojka koja je svu svoju ljepotu i umjetnost iskoristila ne bi li upravo umjetnost bila najmoćnije oružje u borbi protiv diskriminacije i stereotipa.

Za kraj pogledajte diplomski film mlade Sare Marković, pod nazivom „Brazilka“.

Da bi ste bili u trendu i u toku sa najnovijim dešavanjima ne propustite novo izdanje emisje „Biljana za vas“ u subotu od 19.10h

Bonus video: